D’ale mele

Aș vrea să scriu despre mine fără a folosi clișee. Mă tem că nu-mi iese, așa că voi vorbi despre cele mai importante ființe din viața mea.

Americanii-i spun ”my better half”, dar noi n-am fost niciodată  jumătăți.  Am fost ființe întregi care am ales să iubim și să visăm, să luptăm și să avem o căsnicie  frumoasă și fericită. Soțul meu e incredibil și să spun că-l iubesc ar fi prea puțin pentru tot ce aduce el sufletului meu .

Apoi sunt  minunile noastre, prințesele, care prin simplul lor zâmbet aduc soarele pe cel mai întunecat cer. Vocea lor e o melodie de-alin, prezența lor o bucurie de nedescris. Sunt extrem de mândră de ele în orice context și le ador dincolo de orice cuvânt. Să fiu cu ei e cea mai mare împlinire pe care o cunosc!

Azi, meseria de profesor de limba română îmi oferă privilegiul de a intermedia prietenia copiilor cu cartea. Sufletul investit în ei rodește dincolo de rezultatele academice, câte-o mică uimire, căci ei, fiecare sunt unici și deosebiți. Odinioară consideram massmedia destinația mea profesională: o revistă pentru copii (la care scriam în ultimii ani de liceu), o emisiune radio și una la tv. (care îmi completau veniturile studențești)  au fost provocări extraordinare la timpul lor. Și fiecare lucru e frumos la vremea lui.

Cât despre hobby-uri, ideea mea de relaxare implică muntele, o ceașcă de cafea tare, muzică bună în căști, și-o carte-n mână. Iar pe termen lung, cândva voi scrie o carte. Una care să facă o diferență.

Și toate acestea sunt pentru că, acolo sus CINEVA mă iubește!

image

DSC_9867 DSC_9889

19 Commments

 1. Crina,draga,asa pe scurt..: am fost colege de liceu 4 ani de zile si am crezut ca te cunosc(cunosteam)..dar acum citind cateva din gandurile si intamplarile din viata ta,am descoperit o fata foarte desteapta(intotdeauna ai fost asa:), sensibila, formidabila 🙂
  Bravo si tine o tot asa:)
  Ma bucur pentru tine:)

 2. Aloha! Nu stiam ca si tu! Mai, mai… chiar asa? Cand am vazut numele m-am intrebat. Iar cand am vazut pozele mi-am raspuns. Vezi cata eficienta?
  O sa te si citesc cand n-o sa fie chiar 12.41 AM si eu n-o sa trebuiasca sa merg la lucru. Pana atunci… nici nu stiu daca sa iti urez de bine sau sa iti zic sa fugi de p-aici. Dar exista si bloggeri fericiti (nu eu:) ).
  Doamne ajuta!

 3. Hei Teo! Si eu, si eu.. dar intre anumite limite cauzate de timpul limitat si pe moment usor debusolata…
  Am citit blogul tau si inca vreo doua si m-am simtit cam amatoare pe-aici, gata de-a da bir cu fugitii 🙂
  O să incerc să mă găsesc şi să mă definesc: nu-s poet ca tine, nici teolog ca Pătrăţosu, nici filosof.. sunt doar cineva ce are cate ceva de spus si uneori imi iese 🙂

 4. Crina draga, felicitari! Nu am avut timp sa citesc tot, dar pentru ce ai facut tu aici, in afara de timp, mai ai nevoie si de talent, inspiratie si nu in ultimul rand de pasiune. Pentru talent si inspiratie, te mai felicit inca o data!!!! ….Domnul sa te foloseasca si prin acesta “cale” si sa fii o lumina in intunericul lumii acesteia!

 5. Chrina,sanatate,fericire,prosperitate,alaturi de cei dragi,sotul si cele fetite care sunt sufletul vostru si implinirea tuturor dorintelor!Familia este importanta.Felicitari!nice site.

 6. Salut,
  Am cautat adresa ta de e-mail pentru ca vreau sa te invit sa participi la un proiect legat de carte numit “anul 2009 exprimat in carti”, proiect ce se desfasoara pana la sfarsitul lunii ianuarie. Pentru ca nu am gasit-o iti las aici un comentariu pe care il poti sterge ulterior.
  Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui care sunt cele 5 carti care te-au marcat sau impresionat placut in 2009 si sa le recomanzi in cateva cuvinte si altora.
  Mai multe detalii despre proiect gasesti aici http://www.blog.gramma.ro/?p=106.
  Multumesc si astept cu interes raspunsul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *