Idee de film: What happens in Vegas

Home / Recomandări / Idee de film: What happens in Vegas

Iniţial nu voiam să scriu nimic despre acest film deoarece l-a prezentat şi Monciu în blogul lui. Dar e un film care mi-a plăcut tare mult şi care chiar merită văzut. Poate vă conving. Spre diferenţă de Andrei, eu l-am văzut la Multiplex, de-aia voi scrie mai multe despre el, ştiţi la cinema se vede şi se aude altfel . E o comedie despre iubire şi căsătorie, despre diferenţele dintre bărbaţi şi femei. Începe în punctul în care basmele se sfârşesc cu un ideal au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi. Jack (Ashton Kutcher ) a cărui filosofie de viaţă e “prefer sã nu fac nimic si sã fiu multumit decât sã fac ceva ce nu-mi place” proaspăt concediat ajunge în Vegas unde o cunoaşte pe  Joy(Cameron Diaz), proaspăt părăsită de logodnic. După o seară petrecută în oraş, şi o beţie zdravănă se trezesc a doua zi, căsătoriţi. Judecătorul căruia cer la întoarcere anularea căsătorie, spune un mare adevăr, şi anume că nu homosexualii impietează sfinţenia căsniciei, ci generaţia internetului care e obişnuită să primească totul instant. Cãsãtoria presupune iubire si angajament, mai afirmă el. Jack are însă o concluzie deloc idilică despre primele zile de om căsătorit: “Cãsnicia? E grea. Nu stiu cum reusesc altii. Nu e normal. Bãrbatii si femeile nu sunt fãcuti sã convietuiascã împreunã.” Soţia, Joy îşi are supărările ei dintre care menţionez doar: Nu face nimic toatã ziua! Motivaţia pentru care mai sunt împreună e una financiară, dar ca în orice comedie se ajunge la una de suflet, desigur în final. Căsătoria ca afacere nu ţine, pare să spună filmul, doar motivată de dragoste poate supravieţui tuturor discrepanţelor ce apar. Şi dragostea nu e grea dacă îţi faci timp să cunoşti. Indiferent cât de diferiţi suntem, fiecare are ceva preţios, uşor de iubit. Adăugaţi şi multele momente nostime şi aveţi un film ce merită văzut. Încă o replică ce mi-a plăcut, tot a judecătorului: “Eu sunt cãsãtorit de 25 de ani cu aceeasi femeie, minunatã si exasperantã. E adevãrat, uneori îmi vine sã-i dau foc, dar n-o fac, pentru că o iubesc. Şi, oricum, ar fi ilegal.”

Comments

comments

6 Comments

 • ASL

  l`am vazut ieri pt a doua oara, de data asta am mers cu sorela. senzatia nu a fost aceeasi, but still, am ras ft mult!
  pt mine e cea mai buna comedie scoasa in ultimul an.

 • Ema

  Abia astept sa-l vad! Eu am vazut doar trailerul si mi-am zis ca neaparat trebuie vazut pentru ca sigur as rade bine! Bineinteles aici e titrat in italiana asa ca nu m-am dus. Prefer oricand originalul! Dar vin eu acasa, sper doar sa mai fie la Multiplex ca sa-l pot vedea si eu.

 • Nu-mi place Diaz(a) si e unul dintre rolurile, dupa parearea mea, care o prind bine. Mai era cel din “She’s the one”. Dar ideea filumului e fain, eu am vazut doar trailer-ul, dar m-a amuzat.

  Ceea ce-ai spus, e valid, sta in picioare. Dar ma indoiesc ca Hollywood-ul da doi bani pe mesaje de genul asta, afar’ daca nu e platit pt asta.

 • Ema

  Am vazut filmul (online, pe ecran mic dar a fost ok si asa, decat nimic)! A fost foarte fain, nu ma asteptam sa aiba atata substanta. Nu de alta, dar de la Diaz nu ma asteptam eu la prea multa profunzime (avand in vedere in ce filme a jucat si in trecut).
  O faza din film care mi-a placut in special a fost cand el nu vrea sa parieze (erau la acel week-end petrecut cu angajatii firmei unde lucreaza ea) iar ea il incurajeaza prin faptul ca are incredere in el: You got this!
  Apoi una din replici imprimate in minte ar mai fi din finalul filmului. Ashton spune: “You bet on me, and you made me wanna bet on myself!”

  Foarte frumos filmul! Sigur il revad inca o data la Multiplex! Multumesc pentru oferta Crina, rezolv eu biletul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *