Oamenii de foc

Oameni ce ard şi se consumă de dragul oricărei idei, pentru care lucrurile nu se subdivid în importante sau mai puţin importante. Ard, şi pasiunea cu care îşi trăiesc viaţa devine contagioasă.

Sunt oameni calzi, prietenoşi, care în materie de relaţii nu întimpină greutăţi decât în a le păstra, ceilalţi sunt atraşi ca magnetul spre ei. Sunt ca focul… ard frumos, dar se când se termină devin reci. Fluctuanţi şi deloc consecvenţi, această categorie de oameni sunt încadraţi de psihlogi în temperamentul coleric. Se înflăcărează la fel, fie pentru un scop nobil fie pentru o răzbunare personală.

Ca să te înţelegi cu ei trebuie să poţi pricepe intenţia dincolo de cuvinte. Vorbele or sunt adesea doar arme, singurele de altfel. Vizionari şi plini de idei, au nevoie de prieteni consecvenţi care să implementeze lucrurile bune pe care ei le gândesc, care să le reaprindă flacăra când se stinge. Singuri nu prea vor reuşi să realizeze mare lucru. Au nevoie de o echipă care să le completeze minusurile. Ca prieteni, sunt extraordinari: se sacrifică cu tot ce sunt: timp, energie, suflet, bani… atunci când ard. Când li se termină entuziasmul, au nevoie de prieteni care să-i determine să își regăsească pasiunea. Focul se consumă şi îi consumă.

Există aşadar între atâtea tipuri de oameni unii care ard. Dacă ne încălzim la flacăra lor  o vreme, să fim buni şi s-o reaprindem când se stinge. De dragul complementarităţii.

Fire Man by Torri 479.

Comments

comments

Tags:

2 thoughts on “Oamenii de foc”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *