Chrina

Raissa :)

 

– Raissa, de ce nu asculți?

– …..

– Când vei fi mămică vei avea un copil care nu te va asculta deloc.

– Mama, tu de ce nu ai ascultat-o atunci pe mama ta ?

***

Raissa nu prea dovedește tact când vine vorba de lucrurile care nu-i plac. Nu-i place să îi împletesc părul sau să o întrerup din joaca ei pentru a ne încadra în program, la o adică, și își manifestă verbal nemulțumire. Ba chiar are contra argumente la orice i-aș motiva eu. Obosită să-i aud smiorcăielile îi spun:

– Voi începe să vorbesc și eu ca tine, să vezi cum e!

– Lasă mama, nu trebuie. Sunt convinsă că voi avea un copil exact ca mine, voi vedea atunci cum e. Nu trebuie să văd de două ori. Vorbește-mi tu măcar frumos!

Comments

comments

8 thoughts on “Raissa :)

    1. Așa e, uneori imită comportamente de acasă, școală, sau alteori sunt pur si simplu incapabili sa isi gestioneze sentimentele 🙂

  1. Acum, ca am si eu copil inteleg mai bine ce inseamna sa fii mama, si ca toti copiii sunt diferiti, unii sunt mai linistiti, altii mai energici sau mai incapatanati, cred ca si eu am o Raissa in miniatura, nu degeaba o apreciez si o apreciam pe Raissa inainte de a ramane insarcinata.
    Multi pupici, Raissa

    1. :))) Eu am două extreme, în ce o privește pe Raissa, ea are mereu farmecul vorbelor si talentul de a răstălmăci tot ce i se spune și de a găsi logici ascunse. Ar trebui, acum că vine vacanța, să ne vedem la o ieșire în parc. Raissei i-ar face plăcere să se joace cu Nectaria. Adoră copiii mici 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *