si vecinii mei au parte de birocratie

Normal! Doar in Romania traiesc si ei!

Vor oamenii sa isi faca gard. Foarte bine, zic eu! ( mai ales ca au 3 caini mari in curte si am mereu emotii ca actualul si fragilul gard de sarma poate fi oricand escaladat de dihanii pana la copii mei).

Ce parere are statul despre asta?! Pai, pentru inceput au nevoie de autorizatie… Se duc sarmanii oameni si o obtin. Pasul urmator ar fi sa inceapa constructia propriu zis. Nu ! Nu si la noi! Au nevoie si de acordul vecinilor. Nu voi intelege niciodata, de ce?! Pe terenul lor vor face gardul… De ce trebuie sa imi dau eu cu acordul?! Asta e! Cand e musai cu placere, vorba aia! Asa ca, 3 vecini intr-o masina pana la notar. Dupa autografele de rigoare, tot 3, tot in masina inapoi.

Curiozitatea mea: vor face gardul sau vor mai aduce acte la dosar ?! Concluzie: of, of… birocratia e pe toate gardurile!

Comments

comments

3 thoughts on “si vecinii mei au parte de birocratie

  • Jone

    ei asta nu e nimic, daca ai numai un vecin, noi vrem sa ne facem terasa, si trebuie sa intrebam pe cei din dreapta, din stanga si pe cei din fata, ca daca avem terasa vom fi vara pe terasa, ceea ce inseamna ca vom si vorbi acolo, deci galagia va fi mai mare decat e in prezent, numai cu balcoanele celorlalti De zici ca as merge la vecini sa cer bani sa imi faca ei terasa 🙂

  • chrina

    Ionela, asta unde fiind?Ca aici la noi trebe acord cu vecinul si daca mansardezi ca vorba aia, ii iei din aer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *