De toate, Recomandări

Idee de film (e) romantic(e):

(pentru fete!!)
1. When a man loves a woman (1994)

when-a-man-loves-posterUn film despre iubire  şi fidelitate, la bine şi la greu. Alice Green (Meg Ryan) mama a două fetiţe şi consilier şcolar are o problemă serioasă: alcoolul. Soţul ei, Michael(Andy Garcia) pilot la o companie aeriană este prezentat ca sprijinul ideal în situaţiile de criză: blând, afectuos, iubitor, mereu prezent pentru ea, îi oferă sprijin la modul absolut.Iniţial părea neveridică atitudinea lui, ruptă din ideal. Dar în toată grija acordată a uitat să comunice, să îi respecte deciziile, să o facă să se simtă importantă. Iubirea lui, perfectă, îl face pe el să se simtă bine şi împlinit. În urma unui accident decide ă primească tratatement de specialitate. Întoarsă acasă de la dezintoxicare îşi găseşte cu greu locul alăturide un soţ obişnuit să deţină controlul.Iar el are dificultăţi în relaţionarea la soţia care nu mai e slabă şi dependentă de el.

when-a-man-loves21Ideea principală a filmului e că dragostea nu e tot. Trebuie să ştii să-ţi pleci urechea să asculţi. Fidelitatea e importantă, şi ce aduce ea e esenţial vindecării, de orice fel. Dar grija şi iubirea trebuie să fie sensibile la celălalt, la nevoile lui. Deci, fetelor, luaţi un pachet de batiste şi vizionare plăcută.

2. while you wee sleeping (1995)

bill_pullman_sandra_bullock_while_you_were_sleeping_001O comedie romantică despre dragoste la a doua vedere. Lucy(Sandra Bullock), o vânzătoare de bilete face o pasiune pentru unul din clienţii pe care îl vedea de luni până vineri între 8 fără un sfert şi 8 dimineaţa. Era cel mai important moment al zilei pentru ea, singura care nu avea familie, şi prin urmare de serviciu la toate sărbătorile. Ajunge în situaţia de a-i salva viaţa lui Peter(Peter Gallagher). Pentru  afla cum se simte pretinde  în faţa celor de la spital că este logodnica lui. Acest fapt ajunge a fi cunoscut şi de părinţii lui. Sceptic, Jack (Bill Pullman)fratele lui Peter începe să o testeze. Ajung să îşi dea seama că au foarte multe în comun, şi dragostea ei ideală e concretizează purtând chipul lui Jack. Ce se întâmplă cănd Peter se trezeşte?! Şi doar pentru a afla răspunsul la această întrebare merită să vedeţi filmul. Şi de ce nu?! Pentru doza de romantism, e porţia necesară unei zile.

Comments

comments