Life

Lista de anul trecut

Mi-aduc bine aminte, am redactat-o târziu. Cândva după februarie am luat stiloul și am scris. Am sumarizat anul precedent și am mers mai departe, așternând pe foaie concluzii și perspective. A fost bine că am scris-o tardiv: s-au șters clișeele de final de an și-au început zilele să-și arate fața, obligându-mă la mai multă sinceritate.

Am recitit-o cândva prin octombrie, am constatat cu surprindere că era mai bine decât mă așteptam: lista mea, schimbată pe alocuri, era în curs de îndeplinire. Sigur că la final de 2017 nu erau bifate toate de-acolo, dar, unele nu mai contau de ceva vreme, și în locul lor am găsit altele, cu bătaie lungă. Important e ca lista să fie redactată cu sinceritate, să ne ia din locul în care ne aflăm și să ne ofere în perspectivă o schimbare la care să ajungem. Să nu fie idealistă, ci, să poată fi utilizată prin zile pentru a nu pluti în derivă.

Anul 2017 a fost incredibil: mai bun decât a început, cu fiecare zi! L-am dorit a fi eficient, autentic, liber, selectiv, simplu. Un an în care să nu mă doboare nici victorii și nici înfrângeri, un an al ieșirii din zona de confort, unul al reabilitării priorităților. Urmează cândva, curând zic eu, să mă așez și să scriu o nouă listă. Sigur că voi păstra în ea și din rezoluțiile anului trecut, dar 2018 e aici!

La mulți ani tuturor! Să bifăm împliniri!

Sursa foto, aici. 

Comments

comments